LUGN92 - dinsdag 14 april 2020

14
april 2020

De tweeennegentigste bijeenkomst is op dinsdag 14 april 2020. Door het Coronavirus NIET op onze reguliere locatie, maar virtueel met behulp van videoconferencing. Gratis toegang.

Programma:

  • 20:00 uur - Open Source Software in tijd van Corona - Peter Martin
    Het Coronavirus COVID-19 veroorzaakt veel uitdagingen en ongemak in onze samenleving. Alle bijeenkomsten en evenementen zijn tot 1 juni verboden. Mensen proberen zoveel mogelijk thuis te werken. Hoe ga jij om met de Corona crisis? Tegen welke problemen loop jij op? Welke Open Source tools gebruik jij om computer gerelateerde problemen op te lossen?

    Omdat alle bijeenkomsten 1 juni verboden zijn, organiseren we een virtuele bijeenkomst met behulp van een multi-platform open-source video conferencing tool.
    Op dit moment experimenteren nog met een aantal tools. De URL van de Linux Nijmegen video conference publiceren we op dinsdag 14 april kort voor de bijeenkomst op www.linuxnijmegen.nl.

    Pak je computer + webcam of evt een smartphone met camera en doe mee met onze virtuele bijeenkomst.

  • 22:30 uur - Einde

Blijf op de hoogte
van de Linux Nijmegen bijeenkomsten

Linux Nijmegen is een Linux User Group voor en door gebruikers van het Linux open source besturingssysteem. Elke 2e dinsdag van de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd over een Linux gerelateerd onderwerp.


© 2022 db8.nl. All rights reserved.