Skip to main content

LUGN122 - dinsdag 11 oktober 2022

11
oktober 2022

De honderdtweeëntwintigste bijeenkomst is op dinsdag 11 oktober 2022. De bijeenkomst is dit keer weer op onze vaste locatie in De Klinker, Van Broeckhuysenstraat 46, Nijmegen. Gratis toegang. Neem je laptop mee!

Programma: 

 • 20:00 antiX Linux - Peter Scholtens
  antiX Linux is snel, lichtgewicht en gemakkelijk te installeren. Heb je een oudere computer dan kun je vrij eenvoudig antiX Linux uitproberen met een LiveCD en ook gewoon installeren. Grafisch misschien wat minder modern, maar zeker nog goed bruikbaar. Deze Linux-distributies kan al vanaf 256MB RAM draaien dus de laatste 32-bits computers kunnen het zeker aan. Peter laat wat experimenten zien op een 16 jaar oude laptop.
  Sheets: pdfAntiX_Linux.pdf

 • 21:00 Fossil workshop - Neem je laptop mee!
  Het zwitserse zakmes met een gedistribueerd versie beheer, een wiki, een bugtracker, een kladblok en een webinterface gemaakt door de auteur van SQLite. In een paar seconden op te zetten en dan kun je aan de gang. Peter Scholtens geeft een korte uitleg en daarna kunnen we aan de gang met een opdracht om onze eigen wiki te vullen. Het is een workshop dus neem je laptop mee!
  Sheets: pdfFossil_scm.pdf

 • 22:30 uur - Einde